Verhuiscontainer

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
Verhuiscontainer

De verhuiscontainer van Brinkbox

Heb je een prachtige nieuwe woning of kantoorpand gevonden en sta je op het punt om te gaan verhuizen? Dan is een verhuiscontainer van Brinkbox de ideale oplossing om je inboedel in een keer te verhuizen. De verhuiscontainer wordt naar wens en zolang je wilt geplaatst bij je woning of kantoorpand. Zo ben je in mum van tijd in je eigen tempo verhuist.
 

Verhuiscontainer huren of kopen

Wat je wens ook is, veel is mogelijk met de verhuis container van Brinkbox. Bij ons is het namelijk mogelijk om zowel een nieuwe als een gebruikte verhuiscontainer aan te schaffen. Gebruikte containers bevatten vaak gebruikerssporen, maar zijn een uitstekende keuze voor het verhuizen waarbij je de kosten juist beperkt. 

Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor het huren van een verhuiscontainer. Zeer geschikt wanneer je maar eenmalig hoeft te verhuizen en geen container meer nodig heeft. Benieuwd welke container voor de deur geplaatst kunnen worden? Bekijk dan hier ons assortiment.
 

De voordelen van een verhuiscontainer

Waar vroeger de verhuiswagen nog voor werd ingezet voor de verhuizing, is een container steeds gangbaarder geworden. Of je deze container nu huurt of koopt, een container voor het verhuizen biedt namelijk vele voordelen:

  • Gehele inboedel in één container;
  • Goed beveiligd tegen inbraak;
  • Beschermd tegen weersomstandigheden;
  • Op gewenste locatie te leveren;
  • Diverse soorten en maten beschikbaar.
     

Diverse afmetingen voor een verhuiscontainer

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een container om te verhuizen, zijn de diverse afmetingen. Bij een verhuiswagen ben je al snel gebonden aan één of twee soorten wagens, waarbij het assortiment aan containers veel verder gaat. Bij de keuze voor een container bieden wij 6ft, 8ft, 10ft, 20ft, 40ft en 45ft. Hierdoor kun je afhankelijk van je verhuisklus en vervoersmogelijkheden de juiste container kiezen.
 

Tijdelijke opslag voor uw inboedel

De verhuiscontainer van Brinkbox word voor je deur afgeleverd. Deze wordt naar wens en zolang je wilt geplaatst bij uw woning of kantoorpand. Je hebt dus volop de tijd voor het in- en uitladen van uw inboedel. 

Lukt het niet om je gehele inboedel binnen een dag te verhuizen? Geen probleem! Brinkbox biedt de mogelijkheid om een verhuiscontainer meerdere dagen te huren zodat je in alle rust kunt verhuizen naar uw nieuwe adres. Wij bezorgen de container waar nodig en halen deze ook weer op. 
Wil je jouw goederen in- of uit laten pakken door een erkende verhuizer, dan kunnen wij u daarin adviseren. Neem dan gerust contact met ons op.
 

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?