Nieuwe container

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
Nieuwe container

Een nieuwe zeecontainer kopen

Voor de aanschaf van een nieuwe zeecontainer ga je niet over één nacht ijs. Een voordeel van een nieuwe zeecontainer is dat ze nog strak in de lak zitten en geen roest vertonen. Voor de aanschaf van nieuwe zeecontainers ben je bij Brinkbox aan het juiste adres. Lees alles over de voordelen en de aanschaf, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt maken.
 

 

Ruim assortiment

Brinkbox heeft een ruim aanbod nieuwe zeecontainers. Of je nu op zoek bent naar een container voor het transport van goederen, een geïsoleerde werkplaats of opslag, wij hebben modellen voor elk doeleinde. Echter, wanneer kies je voor een nieuwe of gebruikte container? Een nieuwe zeecontainer heeft een lange levensduur en gaat ten opzichte van een gebruikte container langer mee. 

Vaak zijn het de grote transportbedrijven die nieuwe zeecontainers kopen. Deze worden dan in grote aantallen ingekocht. Maar ook voor professioneel gebruik van containers, zoals bijvoorbeeld op evenementen, is aanzien belangrijk. Het voordeel van een nieuwe zeecontainer is nog strak dat die strak in de lak zit. Je wilt natuurlijk niet een container met roestplekken tonen.
 

Waarom een nieuwe zeecontainer aanschaffen?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden waar we je graag doorheen praten. Voldoet een standaard container niet? Vraag dan een offerte aan. Een container kan geheel naar wens op maat worden gemaakt. Denk hierbij aan het plaatsen van een tussenwand of extra deur. Bij de aanschaf van een een nieuwe zeecontainer kun je zelf de kleurstelling bepalen.    

Nieuwe modellen kunnen direct ingezet worden voor de opslag en transport van goederen nationaal en internationaal. Wij bieden nieuwe 6ft, 8ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers. Een nieuwe zeecontainer is 5 jaar lang voorzien van een CSC-keurmerk. Bij de aanschaf van gebruikte zeecontainers moet deze jaarlijks CSC-gekeurd worden.
 

De voordelen op een rijtje

We hebben voor jou de voordelen van een nieuwe zeecontainer opgesomd. Wanneer is het uitermate geschikt om een nieuwe zeecontainer aan te schaffen? 

  • De container moet voor een lange tijd mee; 
  • De container moet er netjes uitzien;
  • De container moet de juiste kleurstelling hebben;
  • 5 jaar lang voorzien zijn van CSC-keurmerk.


Brinbox levert binnen slechts enkele dagen een nieuwe zeecontainer op elke gewenste locatie in Nederland. Het voordeel hiervan is dat dit enorm scheelt in jouw transportkosten. Ontdek ons uitgebreide assortiment op onze website en kies gegarandeerd voor een kwalitatieve container. Een nieuwe 20ft container wordt veelal het vaakst gekozen.
 

En een gebruikte container dan?

Een andere mogelijkheid die je hebt, is het aanschaffen van een gebruikte container. Je raad wellicht al wat hier het voordeel van is: een gebruikte container is goedkoper in aanschaf. Wanneer je minder hoge eisen aan een container stelt, dan is dit een goed alternatief. Een gebruikte container is ongeveer tussen de 5 en 10 jaar oud. Wanneer de container voornamelijk gebruikt wordt voor verschepen van goederen, dan is een gebruikte container een goede mogelijkheid. 
 

Nieuwe container kopen?

Bij Brinkbox leveren wij altijd containers van met een kwaliteit tegen de beste prijs. De aanschaf van een nieuwe zeecontainer is een flinke investering. Daarom willen we jou hier zo goed mogelijk bij adviseren. Bij Brinkbox hebben we veel nieuwe zeecontainers te koop en te huur. Ook daarvoor ben je bij Brinkbox aan het juiste adres. Onze experts helpen jou graag bij het vinden van een geschikte container. De containers zijn te huur, te koop of te leasen voor een scherpe prijs. 


Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met jou nemen we de mogelijkheden met je door op basis van jouw wensen en eisen. Voor de aanschaf van een nieuwe zeecontainer ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?