Geïsoleerde container

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
  • Home
Geïsoleerde container

Koop of huur een geïsoleerde opslagcontainers

Een geïsoleerde container kun je huren of kopen voor diverse doeleinden. Deze containers zijn speciaal ontworpen om condensvorming. 

Wil je jouw goederen voor een lange tijd opslaan? Dan kan het voordelig zijn om een geïsoleerde opslagcontainers te kopen. Is de opslag maar van korte duur? 

Ook dan is het mogelijk om een Brinkbox container te huren. Bij Brinkbox ben je in ieder geval verzekerd dat jouw opslag in goede handen is. Daarnaast bieden wij ook geïsoleerde containers aan die uitstekend zijn voor de verkoop. Bekijk voor meer informatie naar onze gebruikte containers.

 

Geen condensvorming met een Brinkbox container

Met name bij zeevracht treden aan de binnenkant van vrachtcontainers  temperatuurverschillen op die zorgen voor de vorming van condenswater. Daarom is de isolatie in deze containers belangrijk. Ook gebruiken met name bedrijven geïsoleerde containers voor droge opslag van goederen of materialen. 

Particulieren gebruiken geïsoleerde zeecontainers regelmatig voor de tijdelijke opslag van huisraad of andere waardevolle spullen. Door te kiezen voor een geïsoleerde box, hoef je je geen zorgen te maken over condensvorming. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen zorgvuldig worden opgeslagen.

Kortom, condensvorming is voor een geïsoleerde container verleden tijd.

 

Het isoleren van een opslag container

Brinkbox isoleert regelmatig verschillende containers voor hoogwaardige producten. Dit doen we bij standaard opslagcontainers, maar ook bij containers voor dagelijks gebruik. Het isoleren wordt gedaan door onze experts. 

Bij het isoleren wordt aan de binnenzijde van de container sandwichpanelen gemonteerd. Deze bestaan uit twee platen: een buitenplaat en een binnenplaat. Daartussen bevindt zich het isolatiemateriaal. 

Daarbij moet het isoleren van de container heel strak gebeuren. Daarom zijn de containers van Brinkbox zeer strak ontworpen om condensvorming binnen in de container te verminderen.

 

Geïsoleerde opslag in iedere maat

Geïsoleerde containers zijn er in alle soorten en maten. Ben je op zoek naar een specifieke maat? Dan ben je bij Brinkbox aan het juiste adres. Wij leveren uit voorraad en kunnen altijd een scherpe aanbieding garanderen. 

Daarnaast kan ieder formaat container door ons worden geïsoleerd. Je geeft je voorkeur door, wij regelen de rest. Alles om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt profiteren van een geïsoleerde container voor de deur.

Ook is het mogelijk om voor onze standaard maten te kiezen zoals de (gebruikte) 20ft container. 
 

Een geïsoleerde opslagcontainer laten plaatsen

Met de containers van Brinkbox is het mogelijk om een zeecontainer bij je voor de deur te plaatsen. Als je je zorgen maakt of dit bij jouw locatie wel mogelijk is, kies dan voor één van onze beveiligde opslagdepots. Uitermate geschikt om al je spullen in een geconditioneerde ruimte op te slaan.

Daarnaast heb je ook nog de keus om de container binnen of buiten te laten plaatsen. Alles om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart jouw spullen bij ons kan opslaan. Mocht je vragen hebben of wil je advies voor jouw situatie? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?