Kantoorunit

 • Keuze uit maar liefst 2000 containers
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Containers op maat beschikbaar
Kantoorunit

Kantoor container bij Brinkbox

Kom je ruimte tekort in je huidige kantoor? Ben je op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte? Of wil je je kantoorruimte uitbreiden, maar niet je pand willen verbouwen? Dan is een kantoorunit een geschikte oplossing. 

Ook op bouwlocaties is een kantoorunit een uitkomst. Deze kan eenvoudig op gewenste locatie worden geplaatst. Wat je wensen ook zijn, bij Brinkbox maken we het voor je mogelijk!
 

De voordelen van een kantoorunit

Als je op zoek bent naar een tijdelijk kantoor, moet je misschien vaak denken aan alle mogelijke obstakels. Gelukkig kan Brinkbox je verder helpen om in mum van tijd een kantoor neer te zetten. Door de vele voordelen van nieuwe kantoorunits, zul je namelijk verstelt staan wat er allemaal mogelijk is. 

Benieuwd wat deze voordelen zijn? Wij hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet:

 • Mogelijkheid om je kantoorruimte volledig te isoleren. 
 • Natuurlijk daglicht creëren door gebruik te maken van ramen.
 • Diverse maten beschikbaar om genoeg werkplekken te maken.
 • Zeer efficiënte werkruimtes met mogelijkheid tot kantoor uitbreiding.
 • Volledig mobiel kantoor en zo geplaatst op locatie.
 • Modulair (kantoor) systeem waarbij veel onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen. 
   

Container kantoor te koop bij Brinkbox

Ben je overtuigd van de voordelen en wil je direct een kantoorunit bij ons kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling in de webshop of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij bieden een ruim assortiment aan waarin we je wensen kunnen realiseren. Of je nu op zoek bent naar een kantoor unit met glazen wanden of een kantoorunit met toilet, wij gaan voor je aan de slag!
 

Gebruikte kantoor units in diverse soorten en maten

Naast de verkoop van nieuwe containers, bieden wij bij Brinkbox ook een ruim assortiment aan in gebruikte containers. Deze vormen vaak een ideale basis om deze uit te bouwen tot een geschikte kantoorruimte. Een 10ft container of een 20ft container kunnen bijvoorbeeld verder worden uitgerust met ramen, opslagruimte en aanvullend worden geïsoleerd. Alles om ervoor te zorgen dat onze kantoorunites volledig aan zullen sluiten bij je wensen en eisen, zonder dat je een volledig nieuwe container hoeft aan te schaffen. 


Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag.

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?