10ft container

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
10ft container

10ft container van Brinkbox

Ben je nog op zoek naar kwalitatieve container bij een vooraanstaande online aanbieder? Dan is een 10ft container van bij Brinkbox.nl perfect! Een 10ft container biedt voldoende plaats voor de opslag of het transport van allerlei goederen en spullen en kan voor zowel particulieren als bedrijven en organisaties van pas komen.

Hieronder lees je meer over de unieke eigenschappen van onze 10 ft containers, en waarom een zeecontainer kopen zo'n goed idee is! 

Een 10ft container kopen of huren

Een nieuwe standaard 10ft container heeft een uiterst zware uitvoering, en bestaat uit Corten Staal. De wanden zijn niet minder dan 1,5 mm dik, en bestaan uit plaatstaal met een damwandprofiel. Daarbij is het dak 2,00 mm dik en beschikt het over een geprofileerde uitvoering. 

Voor de opslagcontainer is geen C.S.C. certificaat beschikbaar. Het spuitwerk is gedaan met chlorinated rubber of arcylic, en de plywood vloer heeft een dikte van wel 28 mm.


 

De lengte, hoogte en breedte van de container

De opslagcontainer beschikt over 2-delige deuren, met per deur 2 gegalvaniseerde deurstangen. Dit model biedt meer dan genoeg ruimte om veel goederen in op te slaan. De lengte van de 10ft opslagcontainers zijn ongeveer 3 meter en ongeveer 2,5 meter breed en hoog.

Ook is het ledige gewicht slechts 1 ton, maar gaat het laadvermogen tot wel 5 ton - met een totaal van maximum 6 ton. Het volume bedraagt maximum 18 m3 en er kunnen tot 3 niveaus goederen in gestapeld worden. De twee luchtroosters zorgen voor ventilatie en dankzij een bijgeleverde lock-box is het mogelijk om de deuren extra te beveiligen. 

Kortom, dit model is de perfecte oplossing voor het opslaan en transporteren van grote hoeveelheden goederen, voor zowel particulieren als bedrijven!


 

De vele mogelijkheden en uitgebreide service van bij Brinkbox.nl

Bij Brinkbox.nl kan je rekenen op een uitstekende service: van het leveren van de opslagcontainer in de hele Benelux tot een professionele keuring, alles is mogelijk. Zeecontainers bewijzen vooral hun nut voor organisaties en bedrijven (en dus industriële toepassingen). Maar daarnaast is het ook mogelijk om als particulier aan de slag te gaan met een opslag container 10ft. 

Wil je je eigen inboedel gemakkelijk opslaan, of ben je op zoek naar een kleiner model voor het inrichten van een man-cave? Een zeecontainer kopen van 10ft is perfect.

Ten slotte breidt de service van Brinkbox.nl zich nog verder uit: dankzij gedegen advies is het mogelijk om snel en zonder zorgen precies de container te vinden die je zoekt voor jouw doeleinden. Van het transporteren van goederen overzees tot het opslaan van je eigen meubilair tijdens een verhuizing, containers kunnen voor alles een oplossing bieden. Daarbij ben je altijd zeker van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, zodat je een goede investering doet.


 

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?