Veelgestelde vragen

 • Keuze uit maar liefst 2000 containers
 • Snelle levering in heel Nederland
 • Containers op maat beschikbaar

Zeecontainers

Huren

Transport en levering

 • Is het mogelijk om de zeecontainer te laten bezorgen?

  Ja dat is mogelijk. U kunt deze voorkeur aangeven tijdens het bestelproces. Wij lossen en plaatsen de container met een vrachtwagen voorzien van een kraan. De kraan heeft een bereik van 10 meter van het hart van de vrachtwagen tot het hart van de container. De zeecontainer wordt horizontaal geplaatst naast de vrachtwagen.

 • Waar kan mijn zeecontainer afgeleverd worden?

  Wij leveren zeecontainers in heel Nederland. De transportkosten kunnen hier berekend worden.

 • Wat is er nodig voor een goede levering?

  Een verharde aanrijroute van minimaal 5,5 meter breed. Wanneer de aanrijroute scherpe bochten bevat is extra ruimte nodig. Overleg hiervoor met onze klantenservice.
  Zorg ervoor dat de ondergrond waar de container komt te staan waterpas is. De deuren van de container kunnen anders moeizaam openen of sluiten.
  Bij twijfel; neem even contact op.

 • Moet ik een fundering aanbrengen voor de container?

  Een container rust alleen op de vier hoeken. Wij adviseren om deze hoeken te voorzien van een degelijke fundering. Dit om er voor te zorgen dat de container langere tijd waterpas blijft staan wanneer deze geladen is.

 • Is het mogelijk mijn zeecontainer zelf af te halen?

  Het is mogelijk om uw zeecontainer op afspraak af te komen halen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. De container kan opgehaald worden op ons depot in Rotterdam of Ede, afhankelijk van waar de container staat.

 • Wat is de levertijd?

  Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een daglevering of een weeklevering. Afhankelijk van uw keuze is de snelste levertijd binnen 2 dagen. Het is ook mogelijk om een een levering alvast in te plannen voor een latere datum. 

 • Kan ik het aflevermoment zelf bepalen?

  Dat is mogelijk wanneer u kiest voor een daglevering. Hier zitten extra kosten aan verbonden. Als u kiest voor een eco-vriendelijke weeklevering zijn de kosten lager. U krijgt dan een dag van tevoren bericht wanneer de container geleverd wordt.

Bestellen en betalen

Certificering

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?