Container op maat

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
Op maat gemaakt

Container op maat bij Brinkbox

De monteurs van Brinkbox zijn gespecialiseerd in het verbouwen en ontwerpen van containers. Op basis van je wensen en eisen gaat ons team van specialisten aan de slag om een container te produceren op maat. Of het nu gaat om een volledige verbouwing of een kleine aanpassing, wij ontwikkelen voor jou een container met unieke eigenschappen. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor (zee)containers op maat: 

  • Een container met zijdeuren
  • Een container met een deur aan de korte zijde
  • Een container met ramen of luiken
  • Een container met open zijkant
  • Een container met verlichting of verwarming
  • Een container met isolatie
  • Een container met bedrijfslogo’s of een specifieke kleur

 

Soorten containers

Naast dat Brinkbox uitstekende containers op maat kan leveren, bieden wij ook een ruim assortiment containers met vaste afmetingen die perfect zijn als basis. De meest voorkomende containers zijn de 20FT en 40FT zeecontainers. Deze containers zijn 6 meter en 12 meter lang. Uitstekend voor de opslag, als bouwkeet, woonruimte en zeer handig om te kunnen vervoeren. 

Benieuwd welke zeecontainers we bij Brinkbox nog meer aanbieden? Bekijk hier ons ruime assortiment.
 

Tweedehands containers

Heb je de geschikte afmeting van een container al gevonden, maar ontbreekt er nog een zijdeur of een bedrijfslogo? Dan adviseren we je om voor een gebruikte container te kiezen of voor een tweedehands container. Alle zeecontainers van Brinkbox zijn namelijk van zeer sterk staal gemaakt en kunnen prima tegen een stootje. Door te kiezen voor een duurzame toepassing als deze, biedt dit voor je nog alle vrijheid om containers op maat te laten maken.
 

Zeecontainers kopen

Het aanschaffen van een container is een flinke investering, waarover je natuurlijk goed nadenkt. Het kiezen van de juiste soort container is daarbij een belangrijke eerste stap. Brinkbox helpt je graag bij de aankoop van een container. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over het leveren van jouw container. Wij leveren namelijk de ideale zeecontainer (op maat) af op de gewenste locatie. 

Onze medewerkers staan voor je klaar om alle verschillende soorten, maten en mogelijkheden met je door te nemen.
 

Laat u adviseren door Brinkbox

Heb je een specifieke vraag of ontvang je graag advies op maat bij het kiezen van uw container? Neem gerust contact met ons op. De experts van Brinkbox helpen je graag bij het vinden van de juiste container. Twijfel niet om in dat geval contact met ons op te nemen. Wij nemen graag vrijblijvend alle mogelijkheden met je door op basis van jouw wensen en voorkeuren. Bij Brinkbox containerverkoop leggen we je namelijk graag uit welke container het meest geschikt is voor jouw transport- of opslagdoeleinden.
 

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?