Afgekeurde zeecontainers

  • Keuze uit maar liefst 2000 containers
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Containers op maat beschikbaar
  • Home
Afgekeurde zeecontainers

Afgekeurde zeecontainers kopen: Kwaliteit voor de beste prijs

Ben je op zoek naar de beste prijs voor het kopen van een afgekeurde zeecontainer? Deze optie kan een uitstekende, kostenbesparende oplossing zijn voor verschillende opslagwensen. Hoewel deze containers niet meer geschikt zijn voor zeetransport, zijn ze vaak nog in goede staat en perfect bruikbaar voor opslagdoeleinden. Bovendien is de prijs van een afgekeurde zeecontainer vaak aanzienlijk lager dan die van nieuwe containers, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor budgetbewuste kopers.

 

 

 

Wat kost een afgekeurde zeecontainer?

 

De prijs van een afgekeurde zeecontainer kan variëren. Factoren zoals de grootte van de container, de conditie en de leeftijd kunnen allemaal invloed hebben op de kosten. Over het algemeen zijn afgekeurde containers een voordelige optie. Bij Brinkbox begrijpen we dat prijs een belangrijke factor is bij de aanschaf van een zeecontainer. Daarom streven we ernaar om onze 20ft gebruikte zeecontainers aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen in de markt.

 

 

Waarom worden containers afgekeurd?

 

Een zeecontainer kan worden afgekeurd als deze niet langer voldoet aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen voor zeetransport. Dit kan te maken hebben met structurele problemen, zoals een kromgetrokken frame, of schade aan de wanden of vloer. Daarnaast kan een container ook worden afgekeurd als het CSC (Container Safety Certificate) certificaat, dat vijf jaar geldig is, verloopt en de container niet slaagt voor de herkeuring volgens de CSC-eisen. Maar zelfs als een container is afgekeurd voor zeetransport, betekent dit niet dat deze niet meer bruikbaar is. Veel afgekeurde containers worden nog steeds gebruikt voor opslag of andere doeleinden.

 

Container CSC laten keuren

 

Een CSC (Container Safety Certificate) keuring is een grondige inspectie die bepaalt of een zeecontainer voldoet aan de internationale veiligheidsnormen voor zeetransport. Tijdens een CSC-keuring wordt de container beoordeeld op verschillende factoren, waaronder de structurele integriteit en de algehele conditie. Om een CSC-certificering te krijgen, moet een zeecontainer aan strengeeisen voldoen. Dit omvat een solide constructie, een  intact frame, en geen significante schade aan de wanden of vloer. Als een container de CSC-keuring doorstaat, ontvangt deze een CSC-certificaat en wordt er een CSC-plaat op de container bevestigd om aan te geven dat deze veilig is voor zeetransport. Bij Brinkbox kunnen we helpen met het regelen van een CSC-keuring voor je container. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen Komt u er niet uit?

Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. 

Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Wilt u graag een maatwerk oplossing? Ook daarvoor bent u bij Brinkbox op de juiste plek.


 

 
Komt u er niet uit?